افزایش بی‌سابقه حضور نظامی آمریکا در اطراف ایران

وال‌استریت ژورنال گزارش داده است که ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» آمریکا در حال حاضر در دریای عرب مشغول انجام آزمایش‌ها، تعمیرات و نگهداری است.

افزایش بی‌سابقه حضور نظامی آمریکا در اطراف ایران

طبق این گزارش، ناو هواپیمابر «جورج اچ. دبلیو. بوش» نیز هم‌اکنون در منطقه حضور دارد و ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» نیز در مسیر حرکت به سمت این منطقه است.

در همین راستا، گزارش‌های منتشر شده از احتمال تقویت حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه حکایت دارد. در صورت پیوستن ناو هواپیمابر تئودور روزولت و ناو آبی‌خاکی «ماکین آیلند» رز سانگ به منطقه، آرایش ناوگان آمریکا می‌تواند به سه ناو هواپیمابر و دو گروه رزمی آبی‌خاکی ارتقا یابد.

بر اساس این گزارش‌ها، هر دو ناو روزولت و ماکین آیلند در حال حرکت به سمت خاورمیانه هستند؛ اقدامی که در صورت تحقق، حضور دریایی آمریکا را در منطقه به شکل قابل توجهی گسترش خواهد داد.