۱۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار پلمب شد
مدیر گروه بهداشت محیط رفسنجان
۱۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار پلمب شد
رفسنجان – مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت:طی ۲ هفته اخیر با انجام ۱۲ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار ۱۴ واحد متخلف پلمب شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مجید رنجبر کاظمی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از افزایش آمار مبتلایان به این بیماری نظارتها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید یافت تا موارد و پروتکلهای بهداشتی در این مراکز مورد بازرسی قرار گیرد و در صورت مشاهده تخلف آن مرکز تعطیل میشود.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان افزود: طی ۲ هفته اخیر با همکاری مأموران بهداشتی و داوطلبان بسیج تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به عبارتی ۱۲ هزار بازدید انجام شد که یک سری اخطار و برخوردهایی هم داشتیم.
وی تصریح کرد: تقریباً در بازدیدهای اواخر مهرماه تا اوایل آبان ماه هفت مورد تعطیلی را داشتیم؛ از چهار روز گذشته به علت افزایش آمار مبتلایان به بیماری کرونا، مصوبات جدیدی از طرف فرمانداری اعلام و تقریباً شهرتعطیل شد و طبق لیستی که از ستاد ملی مبارزه با کرونا ابلاغ شد فقط گروههای شغلی شماره یک اجازه فعالیت دارند.
وی این گروهها را شامل مراکزی دانست که برآورده کردن احتیاجات مُبرم مردم را در پی دارند مثل فروشگاههای زنجیرهای، نانواییها، مراکز بهداشتی درمانی و دارو خانهها، سوپر مارکت ها، میوه فروشی و سبزی فروشیها، لبنیات، رستورانها به صورت بیرون بر و بعضی از مواردی که نیاز مردم هست مانند تعمیرگاهها، تأمین آب، برق و گاز.
رنجبر کاظمی عنوان کرد: پس از ابلاغیه فرمانداری، باز هم همکاران ما در سطح شهر بازرسیهایی انجام دادند و متأسفانه هفت مورد جدید دیگر هم به علت عدم همکاری لازم نسبت به دستورات و مصوبات ستاد کرونا به تعطیلی کشید که در مجموع طی ۲ هفته اخیر با بازرسیهای انجام شده توسط نیروهای بازرس از معاونت بهداشتی ۲ هزار بازدید و توسط داوطلبان بسیج هم ۱۰ هزار بازدید انجام شد که منجر به تعطیلی و پلمپ ۱۴ مورد متخلف با محوریت کرونا شد.
وی اظهار کرد: البته این طرح هنوز پایان نیافته و نیروهای بسیج همچنان با ما همکاریهای لازم را انجام میدهند.
رنجبر کاظمی در پایان از تمامی افراد و شهروندان درخواست کرد که همکاری لازم را با برنامهها و مصوبات ستاد مبارزه با کرونا داشته باشند تا با رعایت این مسائل بتوانیم آمار ابتلاء را کاهش دهیم؛ ضمناً مراکزی که قرار است فعال باشند سه مساله را جدّی بگیرید که شامل استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شستشوی مکرر دست و صورت است و این سه مقوله مکمل یکدیگرند و در مجموع میتوانند باعث کاهش بیماری شوند.